Fii parte a Echipei!

Federația de Promovare a Turismului din Moldova, vă anunță cu bucurie că, își mărește echipa. Așadar, RECRUTĂM!

Dacă ești interesat/a sa ocupi unul din rolurile următoare în noua echipa, nu ezita sa te înscrii la interviu:

– VOLUNTARI UCENICI (voluntari cu sau fără experiență anterioara de voluntariat, dornici sa facă parte dintr-o echipa de proiect, coordonați direct de un voluntar cu experiență.

– VOLUNTARI PERMANENȚI (voluntari cu sau fără experiență anterioara de voluntariat, dornici să se implice în activitatea permanenta a federației și să facă parte din diferite echipe de proiect. Se asigura contract de voluntariat și acces la multe dintre facilitățile federației)

– COORDONATORI DE ACTIVITĂȚI (preferabil voluntari cu experiență anterioara în voluntariat sau activități ce țin de domeniul turism, dornici sa învețe lidership aplicat și management de proiecte și activități. Se asigura contract și carnet de voluntariat.)

– MANAGERI DE PROIECTE (voluntari cu sau fără experiență anterioara de management de proiect, dornici să învețe management de proiect aplicat, luând parte la cel putin un ciclu complet de management de proiect asistați de persoane cu experiență. Se asigura contract de voluntariat, acces la toate facilitățile federației.)

– MENTORI (persoane cu experiență anterioara, sau buni cunoscători ai mediului de turism, cu abilități de comunicare în limba engleză la un nivel cel putin mediu conversațional, cunoscători de metode și practici de dezvoltare personală ce pot fi aplicate pe domeniu. Se asigura contract și carnet de voluntariat.

– INTERNI (voluntari cu sau fără experiență de voluntariat anterioara, foarte motivați să facă parte pe termen lung din structura organizațională a federației și să ajungă la nivelul de reprezentare a acesteia. Se asigura contract și diplomă de internship, mentorat personalizat și acces la toate oportunitățile și facilitățile federației.)

– LIDERI DE GRUP ÎN PROIECTE DE TINERET INTERNATIONALE (voluntari cu experiență educatională sau de voluntariat internațională, dispuși sa lucreze cu agenții de turism și sa călătorească international în vederea reprezentării federației în cadrul proiectelor internaționale și în relația cu partenerii internaționali)

– PERSOANE RESURSA (voluntari deținători ai unei/unor competente de care federația are nevoie cu diferite ocazii: fotografi, prezentatori, trainei, facilitatori, animatori, profesori de română/engleză, designeri etc. Se asigura colaborare pe termen cel putin mediu, existând posibilitatea de remunerare punctuala și promovarea acestora în rândul colaboratorilor noștri).

Avem multe idei de activități și proiecte destinate dezvoltării domeniului turistic. Înțelegem foarte bine ca FPTM înseamnă suma OAMENILOR care o alcătuiesc. Înțelegem de asemenea că succesul de până acum al federației noastre a stat în valoarea, calitatea deosebită și competentele voluntarilor pe care i-am avut. Întotdeauna am reușit datorită oamenilor cu care am lucrat sau colaborat. De aceea o spunem cu toată sinceritatea și deschiderea: Cautăm în primul rând OAMENI care cred în valoarea și impactul pe care îl pot crea prin implicarea lor.

CV-urile și Scrisoarea de intenție le așteptam la adresa: office@fptm.md, cu remarca ”Vreau să fiu Voluntar!”
Detalii la numărul de telefon:078666664.


Facebook

Calendar

februarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728