Mesajul de Felicitare al Președintelui FPTM, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă!

  • -

Mesajul de Felicitare al Președintelui FPTM, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă!

Category : Acasă

Stimaţi colaboratori ai Industriei Turismului!

Dragi colegi!

Suntem în pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, care ne dau putere să fim mai buni, mai generoşi şi mai curajoşi, să îndrăznim la aspiraţii mai mari pentru a construi o viaţă mai împlinită în anul, care este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute.

Sărbătorile de iarnă înseamnă mai mult decît brazi împodobiţi, lumînări aprinse, miros de cozonac şi mere coapte, ele sunt spiritul dulce al familiei, al celor dragi, sufletul cald al părinţilor, care luminează tot anul. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile pline de feeria Sărbătorilor să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie şi pace în inimi, iar în case, fericire şi belşug!

Stimaţi colegi! Sărbătorile de iarnă sunt şi un bun prilej de a mulţumi tuturor angajaților acestui domeniu minunat, pentru munca asiduă şi efortul depus de fiecare dintre dumneavoastră, pe parcursul întregului an. Succesele în domeniu Industriei Turistice, atingerea scopurilor şi obiectivelor trasate, este posibilă doar cu aportul şi contribuţia fiecăruia dintre noi.

Vă doresc un An Nou, marcat cu realizări frumoase, farmecul şi liniştea Sărbătorilor de iarnă să vă creeze o mare dorinţă de a reuşi, care vă va ajuta să treceţi de toate încercările în anul care vine.

Crăciun Fericit şi cele mai bune gînduri pentru un An Nou plin de succese!

 

Cu profundă stimă,
Alexandru Filipschi
Președinte
Federația de Promovare a Turismului din Moldova


Facebook

Calendar

martie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031