Targul de Turism al Republicii Moldova – Editia de iarna

  • -

Targul de Turism al Republicii Moldova – Editia de iarna

Category : Acasă

logo

Federația de Promovare a Turismului din Moldova, vă salută și vă invită să participați la ediția de iarnă a targului internațional de turism din Republica Moldova, Târgul de Turism al Republicii Moldova – Ediția de Iarnă.

Prezentul eveniment se adresează, agențiilor de turism, organizațiilor din turism, facilitaților de cazare, de distracție, restaurantelor, companiilor de asigurare, instituțiilor si autoritaților publice cu competențe in sectorul turistic atât din Republica Moldova, cat și de peste hotare.

Târgul de Turism al Republicii Moldova – Ediția de Iarnă, se va desfăşura în perioada 19 – 22 noiembrie 2015, în centru orașului Chișinău, în incinta Radisson Blue Leogrand Hotel.

Târgul de Turism al Republicii Moldova – Ediția de Iarnă, este platforma care reunește participanții tuturor domeniilor pieței turismului orientați spre dezvoltarea relațiilor B2B și B2C.
Acest evenimet este punctul de plecare al sezonului turistic din anul 2016 și se va desfăşura sub sloganul ”Iarna aceasta mă găsiți la munte”, în cadrul căruia participanții vor avea posibilitatea de a-și expune și vinde totalitatea celor mai avantajoase oferte din domeniul turistic.

Târgul de Turism al Republicii Moldova – Ediția de Iarnă, va fi însoţit de un program de afaceri variat, care va include: seminare, work shop-uri, mese rotunde etc., pe cele mai actuale teme din domeniul businessului turistic și care presupune întîlniri de afaceri cu specialisti din domeniu și consumatorii potențiali.

Urmare celor expuse, vă invităm să participaţi la evenimentul organizat de Federația de Promovare a Turismului din Moldova – Târgul de Turism al Republicii Moldova – Ediția de Iarnă. Pachetul minim de participare a Companiei Dumneavoastră, îl găsiți pe portalul www.targuldeturism.com


Facebook

Calendar

martie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031